LSD (Luisteren Samenvatten Doorvragen)

0,5 dag
Op aanvraag
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Leer regie te houden in je gesprekken door LSD (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen).


Inhoud

Deze training zorgt ervoor dat je je (weer) bewust bent van luisteren, samenvatten en doorvragen als gesprekstechniek en leert je ook dit effectief toe te passen in de praktijk. Ook leer je beter de regie te houden in je gesprekken door gebruik te maken van een gespreksstructuur.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training zal de trainer inventariseren welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Een globaal overzicht van de onderwerpen op deze trainingsdag:
Persoonlijke leerdoelen
Effectief communiceren
Jouw referentiekader
Luistertechnieken
Praktijkoefeningen
Vraagtechnieken
Ordenen & Samenvatten
Het verschil tussen klantvriendelijk en klantgericht
Praktijksimulatie

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op