Leren presenteren

1 dag
€ 699
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Leer hoe je een goede presentatie maakt en hoe je je toehoorders boeit!


Inhoud

Leer te groeien in je presentatievaardigheden met deze training van Coniche. Weet wat je nodig hebt om te verbeteren, wat je zelf kunt doen en hoe de organisatie je kan ondersteunen. Daarnaast krijg je technieken aangereikt die helpen om een goede verhaallijn op te bouwen. Ook is dit de start van een persoonlijk actieplan.

Locatie & Kosten

De training kan online, incompany of bij ons in Amersfoort worden gegeven.

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Het aantal exacte trainingsdagen en het definitieve programma worden op basis van de intake aangepast naar behoefte. Voor de kosten van een incompany training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Open inschrijving

Startdata voor open inschrijving 2024: 11 april en 12 september 2024.

De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De kosten voor de open inschrijving is € 699 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Persoonlijke leerdoelen
Wat maakt een presentatie goed?
De do’s en don’ts van presenteren
Hoe boei je je toehoorders?
Stemgebruik, houding en persoonlijke stijl, ook in je online presence!

Dagdeel 2
Welke hulpmiddelen gebruik je?
TEDtalks in de praktijk
Bouw een goede verhaallijn op (storytelling)
Oefenen in de praktijk aan de hand van casus
Feedback en tips en tricks

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Doelgroep

Voor iedereen die een boeiende presentatie wil geven.

Resultaat

Na deze training weet je hoe je een goede verhaallijn kunt opbouwen (storytelling). Je weet hoe je je stem gebruikt, ben bewust van je houding en je persoonlijke stijl. Je boeit je toehoorders tot het eind!

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Neem contact op