Leren presenteren

1 dag
Op aanvraag
4-12
Incompany of De Poort 42, Houten

Leer hoe je een goede presentatie maakt en hoe je je toehoorders boeit!


Inhoud

Leer te groeien in je presentatievaardigheden. Weet wat je nodig hebt om te verbeteren, wat je zelf kunt doen en hoe de organisatie je kan ondersteunen. Daarnaast krijg je technieken aangereikt die helpen om een goede verhaallijn op te bouwen. Ook is dit de start van een persoonlijk actieplan.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Houten, in ‘Het Oude Stadhuys’, De Poort 42. De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Wat maakt een presentatie goed?
Hoe boei je je toehoorders?
Verschillen tussen presenteren, informeren en instrueren
Stemgebruik, houding en persoonlijke stijl

Dagdeel 2
De do’s en don’ts van presenteren
Welke hulpmiddelen gebruik je?
TED in de praktijk
Bouw een goede verhaallijn op (storytelling)
Oefenen in de praktijk aan de hand van cases

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op