Gezond werken: Fit op je werk

1 dag
€ 699
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

De fit op je werk training van Coniche zorgt ervoor dat je de juiste balans weet terug te vinden tussen werk en privé. Tevens brengt het rust in je leven en je bent in staat om krachtige keuzes te maken.


Inhoud

Met de training Fit op je werk ga je op zoek naar elementen die bepalen hoe vitaal je je voelt op de werkvloer. Werken is absoluut niet slecht voor je, maar in de huidige samenleving kan het lastig zijn om de ideale balans terug te vinden.

Je krijgt inzicht in hoe energiek jij je voelt en wat je kan doen om jouw vitaliteit positief te beïnvloeden. Daarnaast ga je aan de slag met het bewust inzetten van jouw talent. Je leert welke mogelijkheden er zijn om dit doelgericht in te zetten en wat je kan doen om jouw passie na te streven. De training Fit op je werk geeft jou de kracht om met meer plezier in het leven te staan.

Locatie & Kosten

De training kan online, incompany of bij ons in Amersfoort worden gegeven.

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Het aantal exacte trainingsdagen en het definitieve programma worden op basis van de intake aangepast naar behoefte. Voor de kosten van een incompany training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Open inschrijving

Startdatum voor open inschrijving 2023: 13 september 2023.

Startdatum voor open inschrijving 2024: 19 januari, 28 februari, 8 mei en 11 september 2024.

De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De kosten voor de open inschrijving is € 699 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Hoe blijf je fit
 • Jouw stress level
 • In balans zijn:
  • Zinvol leven
  • Energie vreters
  • Mindset
  • Omgang sociale druk/verwachting maatschappij en omgeving
  • Life style
 • Evalueren en afsluiten

Erkenning

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname van de Coniche Business School.

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Doelgroep

Voor iedereen, maar in het bijzonder als je werkzaam bent in het klantcontact.

Resultaat

Na de training fit op je werk heb je weer de juiste balans tussen werk en privé. Je krijgt inzicht in hoe energiek jij je voelt en wat je kan doen om jouw vitaliteit positief te beïnvloeden. Daarnaast ga je aan de slag met het bewust inzetten van jouw talent. Het geeft jou de kracht om met meer plezier in het leven en in je werk te staan.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Neem contact op