Conflicthantering

1 dag
Op aanvraag
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Leer grote en kleine conflicten in je team omzetten in kansen! Deze training is te volgen met een groep teamleiders of met je eigen team.


Inhoud

Deze training stelt zaken aan de orde die het functioneren en de harmonie in het team verstoren. Je leert soepel om te gaan met verstoringen en hoe je hier positief op kunt acteren. Conflicten, ontevredenheid etc. (in het team) zijn (mede) door jou snel en kundig opgelost. Je geeft gerichte feedback met betrekking tot werk en handelen.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Wat is een conflict
Test jouw manier van conflicthantering
De verschillende soorten conflicten
Aanpak en 5 stijlen in conflicthantering volgens Thomas Kilman

Dagdeel 2
Een conflict, en nu? Escalatie management.
Bemiddeling en arbitrage
Tips en tricks
Oefenen aan de hand van cases

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op