Betrokkenheid vs invloed

4 dagen
Op aanvraag
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Vergroot de gezamenlijke invloedsfeer.


Inhoud

In deze training staat de persoonlijke betrokkenheid én invloed centraal en wordt er gezocht naar de verbindende factor en gedeelde trots binnen een team. Dit resulteert in een team dat zich weer verbonden voelt met het bedrijf en gemotiveerd met het werk bezig is.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dag 1 (invloed in betrokkenheid)
Persoonlijke leerdoelen
Betrokkenheid vs. invloed
Trots
Cirkel van invloed

Dag 2 (weerstand)
Herkennen
Voelen
Zien
De theorie
De definitie

Dag 3 (Feedback)
Wat is feedback?
Feedback geven
Waarom feedback?
De erkenning
Feedback geven

Dag 4 (verbinding)
Trots
Verbindende factor
teambuilding

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op