Klantcontact specialist mbo 4

12 maanden
Op aanvraag
10 per klas
Incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Dé 1-jarige middenkaderopleiding om vervolgstappen te zetten, je commerciële competenties te verbeteren en een erkend mbo 4 diploma te behalen.


Inhoud

Ben je al jaren in een commerciële functie aan de slag en heb je dagelijks contact met zeer uiteenlopende klanten en klanttypen? En is het tijd voor een volgende stap in je carrière?

Of ben je juist net begonnen en moet er een goede basis gelegd worden om de rol van accountmanager te kunnen vervullen?

Dan is dit een uitstekende BBL-opleiding om vervolgstappen te zetten, je commerciële competenties te verbeteren en een erkend mbo 4 middenkaderdiploma te behalen. Voor Sr. Commercieel medewerkers of (beginnend) Accountmanagers en Contactcenter specialisten of Sr. Contactcenter medewerkers, werkzaam bij organisaties in een business-to-consumer (B2C) en business-to-business (B2B) setting.

Met 15 klassikale bijeenkomsten, opdrachten, e-learnings, kwaliteitsmetingen, coachings, examens en praktijktoetsen (proeve van bekwaamheid) werk je in 12 maanden naar het behalen van het vakdiploma ‘(Junior) Accountmanager’.

Locatie & Kosten

De opleiding kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

Voor onze BBL-opleidingen bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van subsidieregeling praktijkleren. Voor de kosten van deze BBL-opleiding kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Programma

De studieblokken die tijdens de 12 maanden aan bod komen zijn:

Marktonderzoek en voorstellen voor commercieel beleid
Uitvoeren van het verkooptraject
Relatiebeheer & Klantenservice
Accountmanagment
Finance

Erkenning

Coniche Business School heeft als onderwijsinstelling de meeste ervaring in het erkend opleiden van contactcenter medewerkers in Nederland. Daarnaast is Coniche Business School de enige gespecialiseerde onderwijsinstelling in de sector klantcontact, die erkend is door het Ministerie OC&W.

Schrijf je in