Commercieel Medewerker mbo 3

12 maanden
Op aanvraag
10
Incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Dé opleiding voor commercieel medewerkers binnen- of buitendienst, werkzaam bij organisaties waarbij de nadruk ligt op het behalen van commerciële doelen zoals omzet en het aantrekken, binden en boeien van nieuwe en bestaande klanten. Een 1-jarige vakopleiding met erkend mbo 3 diploma!


Inhoud

Ben je al jaren als commercieel professional aan de slag en heb je dagelijks contact met zeer uiteenlopende klanten en klanttypen? En heb je behoefte aan meer input om je kennis en vaardigheden m.b.t. commercie, sales, relatiebeheer en customer service te verbeteren? Of wil je die vaardigheden juist erkend kunnen aantonen op je CV?

Of ben je juist net begonnen in een commerciële functie en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren zodat je een allround commercieel professional kunt worden?

In beide gevallen is dit een gedegen BBL-opleiding voor jou! Speciaal voor professionals die hun commerciële competenties willen verbeteren en een erkend mbo 3 vakdiploma willen behalen.

Met 15 klassikale bijeenkomsten, opdrachten, e-learnings, kwaliteitsmetingen, coachings, examens en praktijktoetsen (proeve van bekwaamheid) werk je in 12 maanden naar het behalen van het vakdiploma ‘Commercieel medewerker’.

Locatie & Kosten

De opleiding kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

Voor onze BBL-opleidingen bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van subsidieregeling praktijkleren. Voor de kosten van deze BBL-opleiding kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Programma

De studieblokken die tijdens de 12 maanden aan bod komen zijn:

Marktonderzoek en voorstellen voor commercieel beleid
Uitvoeren van het verkooptraject
Relatiebeheer & klantenservice

Erkenning

Coniche Business School heeft als onderwijsinstelling de meeste ervaring in het erkend opleiden van contactcenter medewerkers in Nederland. Daarnaast is Coniche Business School de enige gespecialiseerde onderwijsinstelling in de sector klantcontact, die erkend is door het Ministerie OC&W.

Schrijf je in