Masterclass: Communicatie, meebewegen en beïnvloeden

0,5 dag
€ 350
N.v.t.
De Poort 42, Houten

In een halve dag nemen we je mee in hoe je nu het beste jouw verhaal kunt verwoorden, op een manier die bij jou én bij je gesprekspartner past!


Inhoud

Ben je vaak aan het zoeken naar woorden om te zeggen wat je bedoelt? Heb je het gevoel dat ‘de ander’ vaak de leiding van jouw gesprek overneemt? Wordt er wel écht geluisterd naar het punt dat jij wil maken? Ben je toe aan bruikbare tips omtrent gesprekstechnieken en wil je meer houvast voor gesprekken in de toekomst?

In een halve dag we je mee in hoe je nu het beste jouw verhaal kunt verwoorden, op een manier die bij jou én bij je gesprekspartner past! Je krijgt handreikingen om je gesprekken beter te leiden en daarmee krachtiger en zelfverzekerder over te komen. Maar we gaan ook aan de slag met hoe je door aanpassing aan je gesprekspartner, sámen een win-win situatie creëert. Je leert verschillende typen gesprekspartners te herkennen, en vooral ook te erkennen door de handvatten die je leert te gebruiken om je gesprekspartner positief te beïnvloeden.

Locatie & Kosten

Deze masterclass vindt plaats in Houten, in ‘Het Oude Stadhuys’, De Poort 42.

De kosten voor de opleiding zijn: €350 exclusief 21% btw.

Dagen en tijden zijn onder voorbehoud.

Download brochure

Schrijf je in