Individuele coaching

4 uur
€ 499
1 deelnemer
Online

Heb je een training gevolgd en wil je hierop verdiepen? Of heb je behoefte aan sparren met een Trainer van Coniche op diverse onderwerpen? Met deze individuele coaching is er alle ruimte en tijd voor jouw leerbehoefte.


Inhoud

De inhoud van individuele coaching is op maat. Het gaat erom wat jij nodig hebt om te groeien in je vak.

Je kent je eigen kwaliteiten en weet deze adequaat in te zetten. Ook leer je je eigen valkuilen kennen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Doel is een betere versie worden van jezelf en daarvan profiteren in jouw werkomgeving.

Locatie & Kosten

De coachingssessies zijn online en bestaan uit een intake van 1 uur en 3 sessies van 1 uur per sessie.

De dagen en tijden worden in overeenstemming met de trainer afgesproken. De kosten voor individuele coaching is € 499 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

De coaching is volledig op maat. Het definitieve coachingsprogramma wordt op basis van jouw intake met de trainer aangepast naar jouw behoefte.

Na deze sessie ken je je eigen valkuilen en kun je daar adequaat mee omgaan om toch jouw resultaat te bereiken. Je wordt voorzien van handvatten op maat en krijgt de ruimte deze uit te proberen en hierin te groeien.

Je kunt denken aan de volgende theoretische onderwerpen:

  • Verdiepen op een eerder gevolgde training bij Coniche
  • Cases, ervaringsuitwisseling

Persoonlijke coaching:

  • Feedback
  • Handvatten
  • Tips & tricks

En eventueel een coach-de-coach traject:

  • Voordoen
  • Samen doen
  • Zelf doen

Of een combinatie hiervan. Alles is mogelijk: het gaat om jou!

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Doelgroep

Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, wil verdiepen of sparren.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Schrijf je in