In de afgelopen jaren heb ik de meeste ervaring opgedaan in het werken op Learning en Development afdelingen bij werkgevers als Pon en LTO. Daar vervulde ik rollen als opleidingscoördinator, trainings-en projectmanager. Naast het organiseren en coördineren kan ik mijn ei ook goed kwijt in het ontwikkelen van korte e-learnings en heeft het goed onboarden van nieuwe mensen mijn interesse.

Ik ben erg geïnteresseerd in mensen. Wie zijn ze, wat drijft ze en wat hebben ze nodig om nog beter en lekkerder te functioneren. Om dat te doorgronden ga ik graag het gesprek aan. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag, om zo tot een passend antwoord te komen. Het geeft me voldoening om mensen inzichten te bieden en ze verder te helpen in hun ontwikkeling. Ze structuur te bieden in het werk en in het hoofd.

In mijn rol als opleidingscoördinator voor WFM Academy ben ik verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van trainingen en opleidingstrajecten. Van inschrijving tot facturatie. Hiervoor voorzie ik klanten, studenten en docenten van informatie. Ik zorg ervoor dat de interne processen goed verlopen, zodat iedereen betrokken in dit proces, zijn werk goed en met plezier en ontspanning kan uitvoeren.

Woorden die mij kenmerken; betrokken & zorgvuldig