Mensen inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en daarmee succesvol en gelukkig te zijn in hun werk. Dat is wat mij drijft en waar ik me elke dag vòl voor wil inzetten om ècht het verschil te maken. Klantencontact heeft altijd centraal gestaan in mijn werk. Ook hierin wil ik graag het verschil maken. Een uitzonderlijke klantbeleving is geen project met een eindbestemming maar een reis van de organisatie. Ik ben graag uw reisleider!

Door mijn jarenlange ervaring als sales- en communicatietrainer ben ik goed in staat om een brug te slaan tussen customer service en commercie. Ik help organisaties graag om ècht contact te maken met hun klanten, langdurige verbindingen aan te gaan, invloed uit te oefenen en onderscheidend te zijn in de markt. Door mijn ervaring als zelfstandig ondernemer ken ik de uitdagingen van veel ondernemingen en heb ik een goed ontwikkeld zakelijk inzicht.

Ik daag je graag uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen. Om in beweging te komen, letterlijk!

2 woorden die mij kenmerken: ondernemend en verbindend.