Als 17-jarig broekie ben ik ooit (niet bewust gepland) terechtgekomen op kantoor. Ik vond het allemaal enorm interessant en met een grote dosis enthousiasme, praktisch leervermogen en ambitie ben ik sinds mijn 23e jaar werkzaam als managementassistent/ office manager met inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Doordat ik altijd in het MKB werkzaam ben geweest en tevens 10 jaar mijn eigen secretariaatsbureau heb gerund, is mijn werkervaring breed.

Als er iets op kantoor geregeld moet worden, op welk niveau dan ook, zet mij maar neer. Aan twee woorden heb ik genoeg en ik regel de zaken. En zó ben ik begin 2014 bij Coniche begonnen. Hoe ingewikkelder en veelzijdiger de processen, hoe leuker ik het vind.

Op dit moment verzorg ik o.a. de financiële administratie en loonadministratie, ondersteun ik de projectadministratie en samen met Volker Holländer verzorg ik het studentsupport van de Business School.

Samen met mijn fijne collega’s Janja, Volker en Melike vormen wij de backoffice. Binnen Coniche werken we zelfsturend en als ik ons team van de backoffice moet omschrijven, dan maken we van elkaars talent gebruik, er is zorg voor elkaar en we vullen elkaar aan. Dát maakt mijn werk leuk!

Woorden die mij omschrijven: betrokkenheid & samen.