Horeca is altijd mijn thuisbasis geweest. Vanaf mijn eerste bijbaantje tot 3 jaar geleden heb ik hier mijn kennis en vaardigheden opgedaan. Hier ligt niet mijn hart maar zo kwam ik achter, wel een deel van mijn talent. Vooral het contact met gasten is het aspect wat de horeca voor mij aantrekkelijk maakte.

Hospitality is een kunst. Het is de kunst van iemand zich thuis laten voelen. Een kunst die ik mij graag nog meer eigen maak. Door veel ervaring in hotels heb ik die kunst in de vingers gekregen. De volgende uitdaging is deze kunst doorgeven aan anderen. Mensen helpen ontwikkelen in communicatie en klanttevredenheid geeft mij veel energie. Zien hoe iemand groeit en zich meer op zijn of haar gemak gaat voelen tijdens gesprekken zowel met klanten als met collega’s en anderen om hen heen. Hoe mooi is dat?!

Ik zie het als mijn missie om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun talenten. Iedereen heeft immers talent! Deze talenten helpen ontwikkelen en hierdoor ieder teamlid een sterk en waardevol onderdeel van het team te maken maakt mij enorm gedreven en enthousiast.

Woorden die mij kenmerken zijn; sociaal & coachend.