Coniche

KWF Zakenvriend

Laten we er samen voor zorgen dat de droom uitkomt

< Terug naar Coniche

KWF Zakenvriend

Het KWF brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim honderdduizend mensen. Jaarlijks sterven er zo’n drieënveertigduizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij
Coniche deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Coniche draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding 
Als Zakenvriend helpt Coniche kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen in deze strijd.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding