< Terug naar Business School

Open Dag

Op woensdag 18 november 2020 organiseren wij weer een online Open Dag!

Tijdens de online Open Dag maken wij graag kennis met jou én jouw organisatie. Je wordt geïnformeerd over onze opleidingen, de toelating, financiering en onze business school. We nemen graag ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden. Je maakt kennis met andere geïnteresseerden en docenten EN.. wij bieden jou de kans op een gratis ontwikkel/coach gesprek van een half uur met een van onze opleidingsadviseurs*.

Meld je aan voor de online Open Dag waarbij je een goed beeld krijgt van wat studeren bij Coniche Business School inhoudt. Een dag van te voren ontvang je per mail de gegevens om de Open Dag digitaal bij te kunnen wonen.

Tijdens de Open Dag word je geïnformeerd over:

Intelligente e-learning & maatwerk trainingen
– Een nieuwe manier van leren op basis van Digital Memory Anchoring®. Laagdrempelig, snel en aangepast aan jouw manier van leren!
– Trainingen toegespitst op jouw organisatie. Op een interactieve manier en door middel van onze nieuwe HIIT (High Intensity Interval Training) methodiek waarbij deelnemers direct het geleerde toepassen in de praktijk.

Korte opleidingen & masterclasses
– Kennisinjecties van een halve dag met topdocenten uit de praktijk.
– Korte opleidingen Workforce Management, Contact Center Management en Customer Experience.

Vakopleidingen
Wij hebben de overtuiging dat klantcontact een écht VAK is. Iedereen die beroepsmatig klantcontact heeft zal hier dan ook getraind en in opgeleid moeten worden om voor de klant én voor de organisatie de beste service te kunnen bieden. Daarom hebben wij dan ook 10 jaar terug aan de wieg gestaan van het creëren van echte vakopleidingen.

Post-hbo WFM, CM en CEM
Post-hbo opleidingen waarbij je binnen 8 maanden een erkend diploma op zak kunt hebben: Workforce Management, Contact Center Management en Customer Experience Management.

MBA CM
Met de enige geaccrediteerde tweejarige Executive MBA in Customer Management in Europa ben je in staat om vandaag en morgen de visie, missie en strategie van je organisatie te vertalen naar een passend customer management beleid.

Heb je interesse? Verzeker je van een plek én een gratis ontwikkel/coach gesprek: meld je nu aan voor de ochtend of middagsessie.
10:00-12:00
14:00-16:00

Aanmelden

*Meld je snel aan want vol = vol

Heb je vragen? Neem contact op met Melike Karatas via de chat of m.karatas@coniche.nl