Interim business controller bij Liander en parttime lecturer on the subject of Internal Control bij Nyenrode Business Universiteit. Gaat samen met de studenten op zoek hoe finance hen kan helpen bij het behalen van succes!

Ik ben registercontroller met een ruime ervaring bij grotere en kleinere bedrijven en instellingen, zoals Philips en ASML, maar ook FEI en de Technische Universiteit Eindhoven. In mijn rol als business controller ben ik het financiële geweten van de organisatie en hou ik iedereen, maar vooral het management, gericht op de doelstellingen.

Het is mooi om kennis te delen en daarbij zelf het vakgebied van een andere (academische) kant te bekijken. Daarmee ontdek ik samen met de studenten elke keer weer meer over de wereld van finance. Alhoewel veel mensen bij finance denken aan procedures en formulieren, richt ik mij liever op het begrijpen van de business, business cases, financiering en het slim inrichten van de organisatie zodat de doelen bereikt worden, zonder de verzanden in bureaucratie.